BROOD

Van Otten bakt dagelijks op puur ambachtelijke wijze diverse brood- en banketspecialiteiten voor particulieren, horeca en andere bedrijven. In een modern ingericht bedrijf werken vakbekwame medewerkers volgens de allerstrengste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. 

Als kwaliteitsbakker vind ik dat mijn brood puur natuur moet zijn. Dat is óók waar u naar vraagt en wat u lekker vindt. Dus zonder kunstmatige toevoegingen, zonder zoutvervangers, zonder suiker, ei, kalium en vet. Wij bakken al ons brood zoals het hoort: op basis van authentieke ingrediënten, zoals bloem, water, gist, een klein beetje zout en desem. In onze bakkerij maken wij heerlijk en puur brood van constante kwaliteit, elke dag opnieuw. Hoe ik daar zo zeker van ben? Dat komt door onze speciale bereidingswijze met lange rijstijden, waardoor smaak, aroma en houdbaarheid optimaal zijn.

Powered By APPelit
van Otten © 2014