NIEUWS pagina 5

Overname bakkerij Kamphuis te Wierden

20 april 2016

Per 23 mei a.s. is bakkerij Kamphuis te Wierden, overgenomen door Patissier en Broodspecialist van Otten. Oud-eigenaar Erik Kamphuis zal de werkzaamheden blijven voorzetten bij van Otten.

Patissier en Broodspecialist van Otten is gespecialiseerd in het bakken van PUUR NATUUR producten. Alle broodproducten worden vanuit de basis gemaakt, zonder kunstmatige toevoegingen, zoutvervangers, suikers, ei, kalium en vet toe te voegen. Als kwaliteitsbakker bakt van Otten alleen brood op basis van authentieke ingrediënten, zoals bloem, water, gist, een klein beetje zout en desem.

Al 88 jaar bakt van Otten het betere brood en banket. De bakkerij heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met producten van zowel een bijzondere hoge kwaliteit als uitzonderlijke lekkere smaak. Met een winkel in Enter, Goor, Almelo en Rijssen runnen Eric en Irma Van Otten, als derde generatie bakkers, de patisserie annex broodbakkerij samen met 70 medewerkers. Het team van van Otten streeft voortdurende naar de beste kwaliteit en innoveert regelmatig vernieuwende lekkernijen.

Omdat van Otten altijd openstaat voor de beste afzetmogelijkheden in de regio is bakkerij Kamphuis een logische toevoeging aan de onderneming van Patissier en Broodspecialist van Otten. Erik en Erna Kamphuis hebben geen opvolger voor hun bedrijf en zodoende wordt van Otten met ingang van Maandag 23 Mei de nieuwe enthousiaste eigenaar.

Maandag 23 en dinsdag 24 mei wordt de winkel aangepast en is dan gesloten. Woensdag 25 mei worden de klanten feestelijk verwelkomt met een speciale aanbiedingsactie. 

Powered By APPelit
van Otten © 2014