AMBACHTELIJK BEREID BANKETBAKKERSIJS

Het lekkerste banketbakkersijs van Overijssel

In de zomermaanden verkrijgbaar in onze winkels in Rijssen & Almelo. Grote hoeveelheden ook mogelijk op aanvraag. Mail ons: bestel@vanotten.nl

 

In de aangelegen speciale ruimte naast de winkel in Rijssen wordt vers ambachtelijk schepijs gemaakt. U kunt zelf zien hoe het verse ijs wordt bereid. Ambachtelijk schepijs is een begrip in de banketbakkerswereld en we maken het ambachtelijk schepijs volgens de vertrouwde recepten. Puur natuur, vers en zonder kunstmatige smaakstoffen!  Dit alles verkopen wij vanuit de ijstoonbank met prachtig opgemaakte bakken ijs in onze ijssalons in Rijssen en Almelo.

Grondstoffen

Alle grondstoffen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit. De vruchtensmaken worden gemaakt op waterbasis en bevatten 0% vet. Bovendien wordt gebruik gemaakt van echt fruit en worden geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd, waardoor het ijs een heerlijke smaak krijgt. De basis voor de overige ijssmaken is verse melk, rechtstreeks bij de boer vandaan. In een speciale machine wordt deze gepasteuriseerd en vormt de basis voor heerlijke smaken als o.a. malaga, chocolade en caramel-cookies.

Assortiment

Het assortiment wisselt regelmatig, zodat er in de zomer ruimte is voor frisse smaken als lemon en passievrucht en in het voorjaar en najaar zult u smaken als hazelnoot, witte chocolade, banaan en stracciatella aantreffen. Kom langs en laat u elke dag opnieuw verrassen door ons overheerlijke aanbod!