Bruidstaart

De bruidstaart is een bijzondere taart die we bij van Otten maken met een visie: hij moet er niet alleen mooi uitzien, maar een eigen uitstraling hebben voor het unieke bruidspaar. Bovendien mag de bruidstaart niet te zoet zijn! We maken daarom de taart op vanuit de smaak.

Het begint bij de basis

De basis van een bruidstaart is een goede verse vulling. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten. Dit wil zeggen zonder pakje of zakje. De smaak wordt hierdoor optimaal en de taart is niet zoet. Wij bakken de taarten standaard in onze eigen samengestelde smaakcombinatie, wat iedereen graag lust. Uiteraard kunnen we naar wens een andere vulling maken.

Aankleding & decoratie van de bruidstaart

De klassiekere bruidstaarten worden over het algemeen bekleed met amandel marsepein. Amandel marsepein heeft een zachte en vooral niet zoete smaak. Ook kan er voor een afwerking van room gekozen worden. Dit maakt de taart wat nonchalanter en kan dan gedecoreerd worden met verse bloemen of natuurlijk naar andere wensen. Een naked cake zegt het eigenlijk al; deze bruidstaart is niet afgewerkt met marsepein of room, deze taart blijft onafgewerkt. We decoreren deze taart met bijvoorbeeld vers rood fruit. Aankleding en decoratie worden altijd naar wens gemaakt, zodat de bruidstaart ook echt jullie droomtaart wordt.

Bruidstaart afspraak maken

Graag laten wij jullie voorbeelden zien in ons fotoboek en overtuigen wij jullie graag in een persoonlijk gesprek waarom deze taart niet op jullie feestelijke trouwdag mag ontbreken! Maak geheel vrijblijvend een afspraak en bel naar 0547-381425 of stuur een mail naar bestel@vanotten.nl.

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst.