NIEUWS

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

Duurzaamheid bij van Otten

Het motto van Van Otten is ‘van betekenis te zijn voor de ander’ door met veel plezier te werken en lekkere natuurlijke producten te leveren die betaalbaar en kwalitatief het beste zijn. De strategie om de van Van Otten visie te realiseren is door in de dagelijkse werkzaamheden de lerende organisatie in duurzame groei en ontwikkeling van de medewerkers steeds meer zichtbaar en merkbaar te laten worden.

In de afgelopen periode mei t/m oktober 2018 is een goed begin gemaakt met de training Goed werknemersschap & werkgeverschap ondersteund door de ESF, bij de medewerkers en directie van van Otten. In navolging hierop heeft de directie besloten de verbeterkoers voort te zetten op persoonlijk leiderschap & management en onderlinge communicatie binnen de organisatie om duurzaam functioneren meer  en beter te verankeren onder het Koninkrijk principe.

Betrokkenheid van de medewerkers en creëren van een leercultuur gericht op een gezonde, competente, gemotiveerde en productieve leidinggevenden en medewerkers. Die directe betrokkenheid van de medewerkers is van essentieel belang. Het duurzaam functioneren op eigen werkplek en in de werkomgeving staan hier centraal, zodat iedereen met veel plezier kan werken bij van Otten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.