-

-

Lunchcafé Borne

Vol trots verwelkomen wij je graag in ons lunchcafé gevestigd in het centrum van Borne. Bij ons kun je genieten met nét die extra touch, een tikkeltje extra aandacht en gemoedelijkheid. Dit alles in ons sfeervolle lunchcafé met in de zomer een fijn terras in het zonnetje. Heerlijke huisgemaakte ontbijt*- en lunchgerechten, de lekkerste koffies met een prachtig assortiment aan banket producten uit onze bakkerij. Hou je van een borrel? Voor een vers getapt biertje of een goed glas wijn  en vanaf 14.30 uur kun je reserveren voor en smaakvolle high-tea.

*Ontbijt uitsluitend op reservering, minimaal 1 dag van te voren. Vanaf 09.00 uur ’s ochtends.

Bekijk hier de menukaart

-

-

Cadeaubonnen

Wil je iemand trakteren op een heerlijk ontbijt, lunch of high-tea? Dat kan! Je kunt een cadeaubon bij ons in het lunchcafé of in één van onze andere winkels van Van Otten aanschaffen. Wil je graag meerdere personen blij maken? Neem dan minimaal één dag van tevoren contact met ons op, dan maken wij het in orde!

 

Maandspecial

Wij staan voor eerlijke, ambachtelijke producten die vers voor jou bereid worden door onze koks. Wij kiezen er voor om regelmatig een nieuwe menukaart te creëeren om jou te blijven verrassen. Buiten de menukaart om hebben we iedere maand een special die aansluit bij het seizoen. Wil je weten wat het deze maand is? Volg ons dan via ons Instagram account @lunchcafe_vanotten

 

Reserveren

Wil je graag een plekje reserveren? Dat kan telefonisch tijdens onze openingstijden.

Let op: Kom op tijd want na 30 minuten komt jouw tafel beschikbaar voor een ander.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 16.30 uur.