Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

Het motto van Van Otten is ‘van betekenis te zijn voor de ander’ door met veel plezier te werken en lekkere natuurlijke producten te leveren die betaalbaar en kwalitatief het beste zijn. De strategie om de van Van Otten visie te realiseren is door in de dagelijkse werkzaamheden de lerende organisatie in duurzame groei en ontwikkeling […]

Read More

Het is Patissier en Broodspecialist van Otten gelukt om 7x de lekkerste Weihnachtsstol te bakken. De Weihnachtsstol scoorde de hoogste punten met een gemiddelde van een 9,7! en daardoor werd ook een extra prijs in de wacht gesleept. Een bewezen topprestatie die door de broodbakkers van Patissier en Broodspecialist van Otten zijn geleverd. Smaak, aroma, […]

Read More

Het gevulde speculaas van Patissier en Broodspecialist van Otten is tijdens een vakwedstrijd voor ambachtelijke (banket)bakkers op dinsdag 23 september uitgeroepen tot het lekkerste gevulde speculaas van Overijssel. In het Congrescentrum Nieuwegein werden maar liefst 286 ambachtelijke bakkersproducten gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar aan in de categorie […]

Read More