Ons assortiment

brood

brood

Van Otten bakt dagelijks op puur ambachtelijke wijze diverse brood- en banketspecialiteiten voor particulieren, horeca en andere bedrijven. In een modern ingericht bedrijf werken vakbekwame medewerkers volgens de allerstrengste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit.

Als kwaliteitsbakker vinden we dat ons brood puur natuur moet zijn. Dat is óók waar u naar vraagt en wat u lekker vindt. Dus zonder kunstmatige toevoegingen, zonder zoutvervangers, zonder suiker, ei, kalium en vet. Wij bakken al ons brood zoals het hoort: op basis van authentieke ingrediënten, zoals bloem, water, gist, een klein beetje zout en desem. In onze bakkerij maken wij heerlijk en puur brood van constante kwaliteit, elke dag opnieuw. Hoe we daar zo zeker van zijn? Dat komt door onze speciale bereidingswijze met lange rijstijden, waardoor smaak, aroma en houdbaarheid optimaal zijn.

Het dagelijks assortiment bestaat uit meer dan 80 soorten brood en broodjes, onze eigen Twentse puur natuur broodlijn, variërend van wit tot grof volkoren, van mais tot meergranen, van rozijnenbollen tot echte Twentse krentenwegge. Erg veel keuze, dus voor ieder wat wils.

Banket

Vers, vers, vers! Dit is het motto van Patissier en Broodspecialist van Otten. Elke dag weer komen er de heerlijkste gebakjes, de mooiste taarten en de lekkerste koeken en koekjes vers uit de oven. Voor uw gasten of uzelf natuurlijk!

We maken ook graag speciale taarten in uw opdracht. Met uw bedrijfslogo, of speciale petits-four. Of gebakjes met uw handtekening er op? U zegt het maar. Als u met een idee komt, kijken wij hoe we dat het mooiste en het lekkerst kunnen realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak via bestel@vanotten.nl.

Ook maken wij unieke bruidstaarten bij van Otten, een bijzondere taart met een visie: hij moet er niet alleen mooi uitzien, maar een eigen uitstraling hebben voor het unieke bruidspaar. Bovendien mag de bruidstaart niet te zoet zijn! We maken daarom de taart op vanuit de smaak.

Banket

Ambachtelijk Schepijs

Ambachtelijk Schepijs

Ambachtelijk schepijs is een begrip in de banketbakkerswereld en gaan het ambachtelijk schepijs maken volgens de vertrouwde recepten. Puur natuur, zonder kunstmatige smaakstoffen! Dit alles verkopen wij vanuit onze vestigingen in Rijssen, Almelo en Borne met prachtig opgemaakte bakken ijs.

Bonbons

Bij van Otten gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen voor onze handgemaakte bonbons Pure Amazings www.pure-amazings.nl. Couverture (chocolade) van de zuiverste kwaliteit, met hoogwaardige cacao. De vulling bestaat uit zachte praline, canache, noten, caramel, slagroom, roomboter, likeuren en natuurlijke vruchten. Samen maakt dit een tongstrelende bonbon.

Het ontwerpen van de verschillende soorten bonbons en het verwerken hiervan is een vak apart dat de mensen van van Otten tot in de puntjes beheersen.

Bonbons