
Anno 1928
Van Otten is een familiebedrijf dat van vader op zoon is gegaan. Het bestaat sinds 1928, toen Jans van Otten aan de Zuiderstraat in Enter een bakkerij begon. In 1960 werd het overgenomen door Bennie en Marietje van Otten en in 1990 door diens zoon Eric van Otten en zijn vrouw Irma. Toen verhuisde de bakkerij ook naar de Dorpsstraat in Enter. In 2009 kwam er een vestiging in Almelo bij en deze is in 2015 aangepast met een ijssalon. In 2010 is er een nieuwe winkel met ijssalon in Rijssen geopend. In 2016 ook in Wierden met een winkel en in 2021 een winkel in Borne, met een Lunchcafé en ijssalon. De bakkerij verhuisde in juli 2018 naar een grotere locatie aan de Veldegge in Enter.
In 2006 is van Otten uitgeroepen tot de beste brood- en banketbakkerij van Nederland en in 2009 en 2016 behaalde het team van Otten twee sterren. In de afgelopen jaren heeft van Otten meer dan 300 prijzen in de wacht gesleept. De laatste jaren is de Weihnachtsstol al voor de 8e keer met goud bekroond. Een waarborg voor topkwaliteit!
U bent van harte welkom in één van onze winkels, wij helpen u graag!



The Breadhouse
Stichting The Breadhouse verzorgd bakkerij projecten voor de eerste levensbehoefte in arme gebieden. In de afgelopen jaren hebben we 5 bakkerijen in Armenië en 5 bakkerijen in Zuid Afrika gerealiseerd. In deze bakkerijen worden broden gebakken om de lokale bevolking te voorzien van hun eerste levensbehoefte; brood. We zijn erg dankbaar dat deze bakkerijen daarin kunnen bijdragen. Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren en goede doelen organisaties als stichting Kom Over En Help en stichting Wilde Ganzen.
Voor de nieuwe op te zetten bakkerijen zijn we bezig om een bakkerij in een zeecontainer te realiseren. Deze Baketainer wordt ingezet in arme gebieden, vluchtelingenkampen, oorlogsgebieden en in ontwikkelingslanden. Zie: www.baketainer.com Een groot gedeelte van deze Baketainer staat inmiddels klaar, maar we hebben nog veel geld nodig om de bakkerij compleet te maken. Het bedrag om deze Baketainer te realiseren is nog €45.000,-. Dit geld proberen wij bijeen te brengen door acties en individuele sponsoring. Daarom deze informatie om u te vragen voor een bijdrage voor dit bakkerijproject. Onderstaand foto’s zijn van de eerdere gerealiseerde bakkerijen en omstandigheden van de omgeving.
Wilt u betrokken zijn en de doelstelling van The Breadhouse ondersteunen? Dan kan dit op het rekeningnummer van The Breadhouse NL17RABO0302591443.
Meer informatie kunt u vinden op: www.thebreadhouse.org of www.baketainer.com


OPENINGSTIJDEN
-
- Maandag
- 08.00 - 18.00 uur
-
- Dinsdag
- 08.00 - 18.00 uur
-
- Woensdag
- 08.00 - 18.00 uur
-
- Donderdag
- 08.00 - 18.00 uur
-
- Vrijdag
- 08.00 - 18.00 uur
-
- Zaterdag
- 07.30 - 17.00 uur


OPENINGSTIJDEN
-
- Maandag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Dinsdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Woensdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Donderdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Vrijdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Zaterdag
- 08.00 - 17.00 uur


OPENINGSTIJDEN
-
- Maandag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Dinsdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Woensdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Donderdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Vrijdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Zaterdag
- 08.00 - 17.00 uur


OPENINGSTIJDEN
-
- Maandag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Dinsdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Woensdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Donderdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Vrijdag
- 08.15 - 18.00 uur
-
- Zaterdag
- 08.00 - 17.00 uur


OPENINGSTIJDEN
-
- Maandag
- 08:00 - 18:00 uur
-
- Dinsdag
- 08:00 - 18:00 uur
-
- Woensdag
- 08:00 - 18:00 uur
-
- Donderdag
- 08:00 - 18:00 uur
-
- Vrijdag
- 08:00 - 18:00 uur
-
- Zaterdag
- 08:00 - 17.00 uur

