NIEUWS

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe activiteiten

PATISSIER EN BROODSPECIALIST VAN OTTEN VIER KEER MET GOUD BEKROOND

Patissier en Broodspecialist van Otten is met haar specialiteiten vier
keer bekroond met goud. Niet alleen bakte van Otten wederom de
lekkerste Weihnachsstol, maar nu ook de lekkerste Twentse Kozak
en het bekende Louvretaartje. Ook de de nieuwe Pure Amazing
bonbons kregen de hoogst haalbare score. Deze week ontvingen zij
het certificaat “bekroond met Goud” van de vakjury.
De vakjury van het Nederlands Bakkerij Centrum beoordeelt de
producten niet alleen op uiterlijk, maar minstens zo belangrijk, op
smaak, aroma, vulling en vakmanschap. Op al deze punten moet er hoog
gescoord worden om het certificaat “Goud” te behalen.
In de afgelopen jaren wisten de bakkers van Van Otten al vaker de
hoogste score in de wacht te slepen. Toch was het dit jaar ook weer
spannend. Deze keer viel de beurt aan de specialiteiten van Van Otten.
De vakjury was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de
specialiteiten, waarbij meerdere onderdelen met een 10 zijn beoordeeld.
Het vakmanschap van onze bakkers wordt hiermee beloond en voor de
klanten is het een kwaliteitsgarantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.