SOFTIJS EN MILKSHAKES UIT EIGEN HUIS

Heerlijke smaakmakers zijn softijs en milkshakes volgens eigen recept. Evenals het schepijs zijn deze producten ambachtelijk bereid uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Puur natuur dus, met verse melk van de koe en zonder kunstmatige smaakstoffen.

Ambachtelijk en ter plekke gemaakt softijs is een begrip in de banketbakkerswereld, maar is uniek in de regio. Hetzelfde geldt voor onze milkshakes van eigen receptuur.

Het softijs en de milkshakes bereiden we volgens vertrouwde recepten. In onze winkel in Rijssen kunt u zelf zien hoe deze lekkernijen in een speciale ruimte worden bereid, en u kunt daar een ijsje of milkshake aan de speciale ijstoonbank kopen.

Smaken softijs is verkrijgbaar met een topping van bijvoorbeeld aardbei, caramel of chocolade, kortom heerlijke banketbakkers smaken.

Milkshakes zijn er in verschillende smaken, zoals vanille, aardbei, banaan en chocolade.De vruchtensmaken worden gemaakt van vers fruit. Onze milkshakes worden bereid van verse melk, rechtstreeks van de koe. Hierdoor krijgt de milkshake een heerlijke smaak, zoals u die van ons gewend bent.