THE BREADHOUSE

Stichting The Breadhouse verzorgd bakkerij projecten voor de eerste levensbehoefte in arme gebieden.

In de afgelopen jaren hebben we 2 bakkerijen in Elandsdoorn Zuid Afrika, 5 bakkerijen in Armenië, 1 in Pretoria, 1 in Jeffrey’s Bay en 1 in Port Elisabeth in Zuid Afrika opgezet. In deze bakkerijen worden broden gebakken om de lokale bevolking te voorzien van hun eerste levensbehoefte; brood. We zijn erg dankbaar dat deze bakkerijen daarin kunnen bijdragen. Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door samen te werken met ter Haar bakkerijmachines en goede doelen organisaties als stichting Kom Over En Help en stichting Wilde Ganzen.

 

Voor de nieuw op te zetten bakkerijen in Port Elisabeth in Zuid Afrika en in Kampala in Oeganda werken we weer samen met stichting Wilde Ganzen en ter Haar bakkerijmachines. Stichting Wilde Ganzen vermeerderd het ingebrachte bedrag met 55% en ondersteunen het project. Inmiddels zijn er al wat machines bij elkaar vergaard die worden gereviseerd en uitstekend dienst kunnen doen. Een groot gedeelte van de bakkerij staat inmiddels  klaar, maar we hebben nog  veel geld nodig om de bakkerij compleet te maken. Het bedrag om deze machines te kunnen inkopen en opknappen is € 45.000,- Dit geld proberen we bijeen te brengen door acties en individuele sponsoring. Daarom deze informatie om u te vragen voor een bijdrage voor dit bakkerijproject. Onderstaande foto’s zijn van de eerdere gerealiseerde bakkerijen en omstandigheden van de omgeving.

voor meer infomatie kijk op:     

 

  

  

Wilt u betrokken willen zijn en de doelstelling van de The Breadhouse willen ondersteunen, dan kan dit op het rekeningnummer van The Breadhouse NL17RABO0302591443.

Alvast heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Eric van Otten
info@thebreadhouse.org