TWENTS BROOD

Nieuw:

Twents Landbrood ® 

Is een heerlijk licht meergranenbrood met puur natuur grondstoffen een landelijke verzameling van tarwemoutvlokken, havermoutvlokken, gerstemoutmeel, sesamzaad, zonnebloempitten, giest, lijnzaad en …. een eigen milde desem. een ware traktatie, proeft u zelf maar…

Twents Biezeunder! ®

Is een zeer biezeunder en heerlijk brood waar de smaak van donker meergranen, natuurdesem en traditioneel roggebrood samen komen. Door een uitgekiende samenstelling van verschillende zaden en rogge te combineren met de krachtige en specifieke smaak van roggebrood ontstaat er een nieuw lekker en gezond brood. Het brood kenmerkt zich door een malse en smaakvolle binnenkant waar je van blijft eten. Het is natuurlijk nog lekkerder te maken met beleg maar het is al een traktatie om het zo te eten. En dat is waar lekker brood voor is bedoeld. Twents Biezeunder wordt wederom bereid volgens ons (H)eerlijk & Heerlijk concept. Puur natuur, eerlijk en super gezond!

de Twentenaar ®

..is een lekker licht meergranenbrood verrijkt met een keur aan zaden en extra pompoenpitten. Neem zelf de proef op de tong en ontdek de verrassende smaak.

Twente Molenbrood ®

..Gewoon lekker volkorenbrood gebakken van molenmeel. De tarwe is door de huismolenaar in zijn geheel gemalen. Een volkoren met lichte zemelen. Door de toevoeging van Twents Appelstroop aan het recept heeft Twents Molenbrood een ongekende hoge smaak

Twents Wellebrood ®

.is een uniek brood door zijn unieke recept. Er is namelijk geweekte tarwekorrel toegevoegd aan het recept. Lekker nootachtig van smaak. Met een robuust karakter.

Twents Noaberbrood ®

..is een heerlijk mals witbrood met een korte afbeet. Romig en vol van smaak. Lekker tot de laatste kruimel.

Gevulde Twent ®
deze is gevuld met noten, rozijnen en suikerstukjes. Een echte traktatie bij ontbijt, lunch of kopje koffie.