-

-

Chocolade Atelier De Meester

In ons Chocolade Atelier De Meester maken wij de meest bijzondere producten met alleen de allerbeste grondstoffen. Afgestemd op elk jaargetijde, feestdag en speciale gebeurtenis. Naast deze speciale dagen hebben we ook een geweldig assortiment aan bonbons, Pure Amazings en de Bullets. Het ontwerpen van de verschillende soorten bonbons en het verwerken hiervan is een vak apart dat de mensen van Van Otten onder leiding van Remi Meen tot in de puntjes beheersen.

Bullets

Wellicht heeft u ze al wel een keer gezien bij Chocolade Atelier de Meester. Deze luxe bonbon is niet meer weg te denken uit de chocolaterie, ze zijn dan ook niet te missen met al die prachtige kleuren en heerlijke smaken. Maar liefst 16 verschillende smaken; Cookie Caramel, Bosbes, Caramel Zeezout, Caramel Ganache, Crème Brûlée, Sinaasappel, Viooltjes, Cappuccino, Advocaat, Yuzu, Cocos, Meesterlijk Puur, Cardamom, Panna Cotta, Walnoot en Roomkoffie.

Ook is het mogelijk om voor een ieder een passend chocolade geschenk te maken. Dit kan met een mooi logo van uw eigen bedrijf erop. Of volledig gepersonaliseerd. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag met uw wensen!