-

-

Bakker Meen is overgenomen door Patissier & Broodspecialist van Otten

Na 37 jaar dragen eigenaren Jan en Margret Meen het stokje over aan Eric en Irma van Otten. De naam ‘Bakker Meen’ is al sinds 1900 een vertrouwd adres in Delden en omstreken voor de liefhebbers van brood-, banket en chocolade.

Een opvolger in de familie zat er voor Bakker Meen niet in. Chocolatier Remi Meen gaat wel de chocolaterie in Delden onder zijn hoede nemen. Dit blijft dus het vertrouwde gezicht van Meen. Er is gezocht naar een waardige overname om de hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit te behouden voor Delden. Jan Meen en Eric van Otten kennen elkaar al jaren als goede collega bakkers.

Patissier en Broodspecialist van Otten bekend om het bakken van Puur Natuur, zonder kunstmatige toevoegingen. Als kwaliteitsbakker bakt van Otten alleen brood op basis van authentieke ingrediënten. Al 96 jaar bakt van Otten het betere brood en banket. De bakkerij heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met producten van zowel een bijzondere hoge kwaliteit als uitzonderlijke lekkere smaak. Met een winkel in Enter, Wierden, Almelo, Rijssen en Borne, runnen Eric en Irma Van Otten samen met Jorn en Esmee van Otten als vierde generatie bakkers de patisserie, ambachtelijk ijs annex broodbakkerij samen met 120 medewerkers.

Het team van ‘van Otten’ streeft voortdurend naar de beste kwaliteit en innoveert regelmatig vernieuwende lekkernijen. Daarbij is van Otten zeer enthousiast om ook u in Delden te verrassen met het veelzijdige assortiment. Voor u als klant blijft dezelfde vertrouwde kwaliteit dan ook gegarandeerd en alle winkelmedewerkers zullen u in Delden graag van dienst blijven zijn!

Jan en Margret laten tot slot nog optekenen dankbaar te zijn voor het team fantastische medewerkers en zeker ook de fijne en trouwe klandizie van de laatste 37 jaar. Zij dragen dan ook vol trots het stokje over. Een speciale dank voor alle klanten en relaties. Jan en Margret hebben altijd met veel plezier voor jullie klaar gestaan!