-

-

Als kwaliteitsbakker vinden we dat ons brood, banket en chocolade puur natuur moet zijn. Dus zonder kunstmatige toevoegingen, wij bakken al ons brood en banket zoals het hoort. Op basis van authentieke en puur natuurlijke ingrediënten.

In onze ambachtelijke bakkerij bakken en maken wij elke dag opnieuw heerlijk en puur natuur brood, banket en chocolade van constante kwaliteit. Dat komt door onze speciale bereidingswijze vanuit de basis met eerlijke grondstoffen van topklasse.

Lekker Puur Natuur. Dat staat alleen op producten die met natuurlijke ingrediënten zijn bereid. De plantaardige ingrediënten zijn geteeld op schone grond en tijdens de groei beschermd met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. In de Lekker Puur Natuur producten gebruiken we zo min mogelijk zout en al helemaal geen chemische smaak- of conserveringsmiddelen of emulgatoren. De zuivel- producten komen van duurzaam producerende boeren. In alle Lekker Puur Natuur producten proef je de volle smaak van natuurlijke ingrediënten en niets anders. Kijk voor meer informatie op

www.lekkerpuurnatuur.nl

-

-

We zijn enorm blij om u te informeren over een geweldige ontwikkeling bij Patissier en Broodspecialist van Otten! We hebben onlangs een nieuw en uniek bakproces geïntroduceerd: Vacuüm bakken. Dit geavanceerde proces brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we ons brood en banket bakken, met tal van voordelen voor de consument.

Wat is vacuüm-bakken?

Vacuüm-bakken is een geavanceerde technologie, waarbij het brood bakt onder hele lage druk. Deze methode verplaatst een deel van de baktijd van de traditionele oven naar het speciale vacuüm-bakken. Dit proces verlaagt de druk binnen de bakruimte, waardoor het vocht in het brood behouden blijft en minder verloren gaat. Dit resulteert dat het brood minder snel uitdroogt.

Voordelen van vacuüm-bakken

De introductie van vacuüm-bakken bij van Otten biedt diverse voordelen:

• Hogere kwaliteit en volume: het brood krijgt een betere structuur, meer volume en een uitzonderlijke smaak.

• Langere versheid: door vermindering van uitdroging blijft het brood wel één á twee dagen langer vers.

• Verbeterde textuur: deze methode zorgt ervoor dat het brood langer zijn ideale korst krokantheid behoudt.