-

-

Als kwaliteitsbakker vinden we dat ons brood, banket en chocolade puur natuur moet zijn. Dus zonder kunstmatige toevoegingen, wij bakken al ons brood en banket zoals het hoort. Op basis van authentieke en puur natuurlijke ingrediënten.

In onze ambachtelijke bakkerij bakken en maken wij elke dag opnieuw heerlijk en puur natuur brood, banket en chocolade van constante kwaliteit. Dat komt door onze speciale bereidingswijze vanuit de basis met eerlijke grondstoffen van topklasse.

Lekker Puur Natuur. Dat staat alleen op producten die met natuurlijke ingrediënten zijn bereid. De plantaardige ingrediënten zijn geteeld op schone grond en tijdens de groei beschermd met natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. In de Lekker Puur Natuur producten gebruiken we zo min mogelijk zout en al helemaal geen chemische smaak- of conserveringsmiddelen of emulgatoren. De zuivel- producten komen van duurzaam producerende boeren. In alle Lekker Puur Natuur producten proef je de volle smaak van natuurlijke ingrediënten en niets anders. Kijk voor meer informatie op

www.lekkerpuurnatuur.nl